Música al centre

Al nostre centre, fa dos anys, per diferenciar el canvi de classe sonava un timbre però varen decidir fer un canvi i varen posar en el lloc del timbre una cançó. A primera i darrera hora sona una cançó, entre classes una diferent i a l’hora del pati també una altre. Això ajuda a diferenciar molt fàcilment l’horari del institut i que toca fer en cada moment. El centre va decidir fer aquest canvi perquè considera que el timbre era molt molest i això afecta al rendiment dels alumnes, va valorar els efectes negatius del timbre i finalment el varen reemplaçar per cançons.

El renou que fa el timbre:

 

Hem decidit fer varies preguntes a diferents alumnes i professors del centre per veure que opinen d’aquest canvi i de com influeix en el seu dia a dia:

M’agrada més la música que el timbre, les cançons son una manera més agradable d’indicar el canvi d’hora, a més afavoreix a la motivació de les persones. El renou del timbre és molest, provoca mal humor entre les persones i el canvi és molt positiu, el timbre no es agradable d’escoltar, en canvi, la música la pots disfrutar.         

Alumna de 2n de batxiller Social

Aquestes són algunes de les cançons que posen pel canvi de classes: